Навчання бариста від CAFFEIN SCHOOL

Основний курс - всього 8 годин за 1 день

Отримай професію,
з якою зароблятимеш від 700 грн на день!

Для кого ці курси?

Для студентів та школярів, які хочуть заробляти самостійно.
Для людей, які хочуть швидко отримати нову професію.
Для власників кав'ярень, яким потрібно навчити свій персонал!

Плюси навчання професії баріста

  • За короткий термін ти отримуєш знання та допомогу у працевлаштуванні з чудовою заробітною платою
  • Кавовий бізнес активно розвивається в Україні та закордоном. Отримай професію, з якою ти можеш працювати у будь-якій країні!
  • Професія бариста - чудовий старт у ніші для подальшого зростання до керівника готельно-ресторанного комплексу
  • Ти повернеш витрачені на навчання гроші за два робочі дні.

Що пропонуємо ми?

  • Навчання групах не більше 5 чоловік. Це індивідуальний підхід до навчання, що дає 100% результат.
  • Сертифікат Caffeine Scholl дає можливість працювати бариста в будь-якій країні світу!
  • Ми працевлаштовуємо тебе чи повертаємо 50% витрачених грошей!
  • Дійсно швидке навчання! Базовий курс займає всього 8 годин чистої практики!

Caffein School

це максимум знань та практики

Ти отримаєш найважливіші знання від виробників та постачальників кави, від людей, які займаються цим все життя.

Як влаштований процес?

1

Вибираєш курс, який найбільше підходить для тебе

2

Залишаєш заявку на сайті

3

Вибираєш найбільш вдалий час для навчання

4

Проходиш навчання

5

Заповнюєш заявку на працевлаштування

6

Виходиш на роботу

Дивитись відео

Наші курси навчання

Я БАРИСТА
ДОСВІДЧЕНИЙ БАРИСТА
БАРИСТА ГУРМАН
ВИЇЗНИЙ КУРС
Бариста за 2 дні
БАРИСТА ПРАКТИК-ОСНОВНИЙ КУРС

2500 грн.

Як це працює?

  1. Перед проходженням курсу ми надсилаємо тобі Чтиво бариста.
  2. Ти приходиш на курс — 8 годин практики.
  3. Тебе навчатиме тренер практик, який має величезний досвід, з постійним підвищенням кваліфікації.
  4. Жодної загальної теорії під час проходження курсу
  5. Ми не витратимо твій час на вивченні інформації, якою забитий інтернет.
  6. Ми розробили унікальний посібник — тільки важливий та цінний теоретичний матеріал.

Практична частина: 8 годин

  1. Помел та його види.
  2. Робота з еспресо:
    — Поняття еспресо, основні характеристики
    — основні постійні, що впливають на характеристику еспресо
  3. Практика роботи з молоком
  4. Експлуатація кавового обладнання

Відгуки

Віталій, студент

Курс «Я Бариста»

Сергій, підприємець

Курс «Індивідуальний»

Денис, претендент

Курс «Альтернатива»

Людмила, власница мережі кав'ярень

Курс «Виїзний»

Наші переваги

  • У групах не більше ніж 5 осіб. Це індивідуальний підхід до навчання, що дає 100% результат.
  • Сертифікат Caffeine Scholl дає можливість працювати бариста в будь-якій країні світу!
  • Ми працевлаштовуємо тебе чи повертаємо 50% витрачених грошей!
  • Ти отримаєш найважливіші знання від виробників та постачальників кави.
  • Ти можеш взяти участь у процесі обсмажування кави. Дізнатись як працює кавове обладнання в нашому сервісному центрі.
  • Ти отримаєш міжнародний диплом від члена асоціації SCA

НАШ ПОДАРУНОК

Чтиво Бариста

Важливі підказки для кофеманів

Тут працюють наші учні

/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/YA-barista.jpg

Бариста Практик-основний курс

2500 грн.

Як це працює?

  1. Перед проходженням курсу ми надсилаємо тобі Чтиво бариста.
  2. Ти приходиш на курс — 8 годин практики.
  3. Тебе навчатиме тренер практик, який має величезний досвід, з постійним підвищенням кваліфікації.
  4. Жодної загальної теорії під час проходження курсу
  5. Ми не витратимо твій час на вивченні інформації, якою забитий інтернет.
  6. Ми розробили унікальний посібник — тільки важливий та цінний теоретичний матеріал.

Практична частина: 8 годин

  1. Помел та його види.
  2. Робота з еспресо:
    — Поняття еспресо, основні характеристики
    — основні постійні, що впливають на характеристику еспресо
  3. Практика роботи з молоком
  4. Експлуатація кавового обладнання

/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/Late-Art.jpg

Досвідчений бариста (Латте-Арт)

2500 грн.

Теоретична частина:

  1. Поняття та завдання латте-арту;
  2. Основні техніки латте-арту;
  3. Основні критерії «правильного» латте-арту;
  4. Контраст;
  5. Округлість форм;
  6. Симетрія.

Практична частина:

  1. Еспресо для латте-арту;
  2. Основи роботи з молоком
    — Стадії збивання молока;
    — Текстура молока;
    — Співвідношення обсягу піни до загального;
    — Обсягу збитого молока.
  3. Формування малюнка;
    — Стадії формування малюнка;
    — Вливання молока. Сила вливання та товщина струменя;
    — Основні техніки (техніка розетта, техніка серця та інші);
    — Матриця малюнків.

/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/Alternativa.jpg

Бариста гурман (Альтернатива)

2500 грн.

Теоретична частина:

  1. Різновиди фільтрової кави (пуровер, кемекс, турка, краплинна кавоварка, аеропрес, каліта, колдбрю); Збір (пікінг, стрипінг);
  2. Різновиди кави, вплив збору та обробки на кінцевий результат;
    — Вибір зерна;
    — Помел;
    — Температура;
    — Обладнання;

Практична частина:

  1. Готуємо Hario V60 (Харіо) із пластику (металу або кераміки, скла);
  2. Готуємо Chemex (Кемекс);
  3. Готуємо Aeropress (Аеропрес);
  4. Оцінка смаку на різних моносортах, формування поняття «кавові рецептори».

/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/Vyezdnoj-kurs.jpg

Виїзний курс

10000 грн.

Виїзний одноденний курс школи баріста розроблено для керівників кав’ярень, барів, ресторанів.

Курс проводиться у закладі замовника, розрахований на повне комплексне навчання персоналу з відпрацюванням навичок на робочому місці.

Вибираючи виїзний одноденний курс баріста, ви отримуєте 100% результат. Підвищення рівня вашого персоналу на робочому місці та
у робочому процесі дає найвищі результати продуктивності працівників. За бажанням замовника, програма курсу може бути
скоригована під особливості та потреби закладу

/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/Individualnyj.jpg

БАРИСТА ЗА 2 ДНІ

4500 грн.

1 ДЕНЬ. Тривалість: теорія – 3 години, практика – 1 год.

  1. Походження кави;
  2. Географія та ботанічні різновиди кави;
  3. Висадження та культивування;
  4. Збір (пікінг, стрипінг);
  5. Види обробки та ступеня обсмажування кави;
  6. Правила заварювання кави;
  7. Практика: Основи еспресо.

2 ДЕНЬ. Тривалість: практична частина – 4 години.

  1. Помел та його види;
  2. Робота з еспресо;
  3. Практика роботи з молоком;
    — Стадії збивання молока. Текстура молока;
    — співвідношення обсягу піни до загального обсягу збитого молока.
  4. Основи Латте-арту;
  5. Експлуатація кавового обладнання;
/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/sertificat_1.jpg
/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/barista_men.jpg
/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/sertificat_1.jpg
/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/people_white_block.jpg
/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/sertificat_1.jpg
/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/sertificat_1.jpg
/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/rew_1.jpg