Навчання бариста від CAFFEIN SCHOOL

Основний курс - всього 8 годин за 1 день

Отримай професію,
з якою зароблятимеш від 1000 грн на день!

Для кого ці курси?

Для студентів та школярів, які хочуть заробляти самостійно.
Для людей, які хочуть швидко отримати нову професію.
Для власників кав'ярень, яким потрібно навчити свій персонал!

Плюси навчання професії бариста

  • За короткий термін ти отримуєш знання та допомогу у працевлаштуванні з чудовою заробітною платою
  • Кавовий бізнес активно розвивається в Україні та закордоном. Отримай професію, з якою ти можеш працювати у будь-якій країні!
  • Професія бариста - чудовий старт у ніші для подальшого зростання до керівника готельно-ресторанного комплексу
  • Ти повернеш витрачені на навчання гроші за два робочі дні.

Що пропонуємо ми?

  • Навчання групах не більше 5 чоловік. Це індивідуальний підхід до навчання, що дає 100% результат.
  • Сертифікат Caffeine Scholl дає можливість працювати бариста в будь-якій країні світу!
  • Надаємо допомогу в працевлаштуванні у наших партнерів.
  • Дійсно швидке навчання! Базовий курс займає всього 8 годин чистої практики!

Caffein School

це максимум знань та практики

Ти отримаєш найважливіші знання від виробників та постачальників кави, від людей, які займаються цим все життя.

Наші курси навчання

Barista Skills Basic
Latte-art Universal
Brewers skills Basic
BARISTA SKILLS PROFESSIONAL
BREWERS SKILLS PROFESSIONAL
Barista Skills: Basic

2500 грн.

1.Для кого: бариста з досвідом і без, власник кав’ярні, адміністратор

2.Ціна курсу: 3400 грн з 1 учасника (та 2200 грн, якщо ви наш постійний клієнт)

3.Тривалість тренінгу: 8 годин (теорія – 2 год 20 хв, практика – 5 годин)

4.Максимальна кількість людей в групі: 2 учні

5.Формат: в нашому офісі або виїзний у вашу кав’ярню

Мета тренінгу:
Вивчити історію виникнення латте-арту та розвиток цього мистецтва у світі.
Розібратися з різними типами молока та їх впливом на створення латте-арту.
Ознайомитися з вибором і підготовкою чашки для найкращих результатів латте-арту.
Вивчити основні техніки створення латте-арту та їх застосування.
Освоїти базові малюнки та їх комбінування для створення креативних дизайнів.
Познайомитися з секретними прийомами та підказками від професійних бариста.
Забезпечити багато практики для удосконалення мистецтва латте-арту.
По закінченню навчання ви отримаєте сертифікат!

НАШІ ТРЕНЕРИ

Михайло Бабіч
Головний тренер курсів для бариста

В кавовій індустрії з 2012 року.

Суддя національних чемпіонатів. Учасник національних та фанових чемпіонатів. Має сертифікацію SCA Sensory Intermediate та SCA Barista Foundation. Пройшов курс «Q Arabica Combo Training Qgrader». Член міжнародної кавової асоціації «Specialty Coffee Association» (SCA).

Олена Грубник
Бариста тренер з 6-річним досвідом у кавовій індустрії

Учасниця фанових батлів, яка довела свою майстерність у жорсткій конкуренції.

Полюбляє Пуровер — унікальний підхід до приготування кави для справжніх гурманів.

Досвід адміністраторки мережі кавярень додав Олені цінних знань про кавовий бізнес.

Відгуки

Наші переваги

  • У групах не більше ніж 5 осіб. Це індивідуальний підхід до навчання, що дає 100% результат.
  • Сертифікат Caffeine Scholl дає можливість працювати бариста в будь-якій країні світу!
  • Ти отримаєш найважливіші знання від виробників та постачальників кави.
  • Ти можеш взяти участь у процесі обсмажування кави. Дізнатись як працює кавове обладнання в нашому сервісному центрі.
  • Ти отримаєш міжнародний диплом від члена асоціації SCA

Тут працюють наші учні

/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/YA-barista.jpg

BARISTA SKILLS BASIC

2500 грн.

1.Для кого: бариста з досвідом і без, власник кав’ярні, адміністратор

2.Ціна курсу: 3400 грн з 1 учасника (та 2200 грн, якщо ви наш постійний клієнт)

3.Тривалість тренінгу: 8 годин (теорія – 2 год 20 хв, практика – 5 годин)

4.Максимальна кількість людей в групі: 2 учні

5.Формат: в нашому офісі або виїзний у вашу кав’ярню

Мета тренінгу:
Вивчити історію виникнення латте-арту та розвиток цього мистецтва у світі.
Розібратися з різними типами молока та їх впливом на створення латте-арту.
Ознайомитися з вибором і підготовкою чашки для найкращих результатів латте-арту.
Вивчити основні техніки створення латте-арту та їх застосування.
Освоїти базові малюнки та їх комбінування для створення креативних дизайнів.
Познайомитися з секретними прийомами та підказками від професійних бариста.
Забезпечити багато практики для удосконалення мистецтва латте-арту.
По закінченню навчання ви отримаєте сертифікат!

/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/Late-Art.jpg

Latte-art. Universal skills

3400 грн.

1.Для кого: бариста з досвідом, власник кав’ярні, адміністратор

2.Ціна курсу: 3400 грн з 1 учасника (та 2200 грн, якщо ви наш постійний клієнт)

3.Тривалість тренінгу: 8 годин (теорія – 2 год 20 хв, практика – 5 годин)

4.Максимальна кількість людей в групі: 4 учні

5.Формат: в нашому офісі або виїзний у вашу кав’ярню

Мета тренінгу:
Поглибити знання про каву.
Навчитися швидко та правильно налаштовувати помел, підбирати дозування та корректно темперувати каву.
Розібратися зі стандартами та якістю Specialty Coffee Association (SCA).
Освоїти мистецтво приготування молока для кавових напоїв.
Вивчити брю рейтіо та навчитися готувати ідеальне еспресо.
Освоїти правила миття кавомашини та догляду за нею.
Забезпечити практичний досвід приготування різних кавових напоїв.
Познайомитися з впливом якості води на смак кави.
По закінченню навчання ви отримаєте сертифікат!

/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/Alternativa.jpg

BREWERS SKILLS BASIC

2400 грн.

1.Для кого: бариста з досвідом і без, власник кав’ярні, адміністратор

2.Ціна курсу: 2400 грн з 1 учасника (та 1500 грн, якщо ви наш постійний клієнт)

3.Тривалість тренінгу: 8 годин (теорія – 2 год 20 хв, практика – 5 годин)

4.Максимальна кількість людей в групі: 3 учні.

5.Формат: в нашому офісі або виїзний у вашу кав’ярню

Мета тренінгу:
Ознайомитися з історією альтернативної кави та розвитком цих методів у світі.
Вивчити різні типи девайсів для приготування альтернативної кави та їх особливості.
Ознайомитися з різними методами екстракції кави та їх вплив на смакові характеристики напоїв.
Розібратися з важливістю якості води та її роллю у процесі приготування кави.
Дізнатися про оптимальну температуру води для кожного методу приготування.
Здобути практичний досвід приготування альтернативних кавових напоїв під наглядом досвідчених інструкторів.

/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/Vyezdnoj-kurs.jpg

Barista Skills Professional

3400 грн.

1.Для кого: бариста з досвідом, власник кав’ярні, адміністратор

2.Ціна курсу: 3400 грн з 1 учасника (та 2200 грн, якщо ви наш постійний клієнт)

3.Тривалість тренінгу: 8 годин (теорія – 2 год 20 хв, практика – 5 годин)

4.Максимальна кількість людей в групі: 4 учні

5.Формат: в нашому офісі або виїзний у вашу кав’ярню

Мета тренінгу:
Поглибити знання про каву.
Навчитися швидко та правильно налаштовувати помел, підбирати дозування та корректно темперувати каву.
Розібратися зі стандартами та якістю Specialty Coffee Association (SCA).
Освоїти мистецтво приготування молока для кавових напоїв.
Вивчити брю рейтіо та навчитися готувати ідеальне еспресо.
Освоїти правила миття кавомашини та догляду за нею.
Забезпечити практичний досвід приготування різних кавових напоїв.
Познайомитися з впливом якості води на смак кави.

/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/Individualnyj.jpg

Brewers skills Professional

3400 грн.

1.Для кого: бариста з досвідом, власник кав’ярні, адміністратор

2.Ціна курсу: 3400 грн з 1 учасника (та 2200 грн, якщо ви наш постійний клієнт)

3.Тривалість тренінгу: 8 годин (теорія – 2 год 20 хв, практика – 5 годин)

4.Максимальна кількість людей в групі: 3 учні

5.Формат: в нашому офісі або виїзний у вашу кав’ярню

Мета тренінгу:
Ознайомитися зі стандартами та критеріями якості Specialty Coffee Association.
Дослідити процес обробки та обсмаження кавових зерен та їх вплив на смак кави.
Поглибити знання про різні види Specialty Arabica та їх характеристики.
Вивчити різні методи екстракції кави та оптимальні параметри приготування.
Розібратися з важливістю якості води та температурного режиму у процесі приготування кавових напоїв.
Оволодіти методами використання Brew Chart для досягнення бажаного результату.
Закріпити практичний досвід високопрофесійного приготування кавових напоїв Specialty Arabica кавових зерен.

/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/sertificat_1.jpg
/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/barista_men.jpg
/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/sertificat_1.jpg
/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/people_white_block.jpg
/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/sertificat_1.jpg
/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/sertificat_1.jpg
/barista-school/wp-content/uploads/2019/03/rew_1.jpg